A Napraforgó Lakópark a Sopronban népszerű Aranyhegyen valósul meg.

Sopron

Sopron Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő városa, évről-évre többen választják lakóhelyül. Kulturális hagyományai mellett vonzó választás a folyamatosan épülő-szépülő belváros, kikapcsolódási lehetőségek, nyüzsgő közösségi élete miatt. Ausztria közelsége számos munkaehetőséget nyújt úgy, hogy nem szükséges Magyarországról elköltözni.

Aranyhegy

Az Aranyhegy Sopron utóbbi évek legdinamikusabban fejlődő új építésű lakóövezete. Közkedveltsége adódik a nyugodt, zöld övezeti voltából, mely mégis kis távolságra van mind a belvárostól, mind a sokaknak munkahelyet nyújtó Ausztriától. Számos lakópark épült fel itt, mely következtében a lakók egy jól kiépült infrastruktúrával rendelkező városrészbe költözhetnek. A környéken megtalálhatóak boltok, tömegközlekedés, vendéglátó egységek.

Megközelítés

A soproni belváros autóval 8 percre található, míg az osztrák határ nyugodt forgalomban már 10 perc alatt elérhető. Köszönhető ez annak, hogy a Sopronban kiépülő új építésű övezetek közül Aranyhegy van Ausztriához a legközelebb.

A házhoz való behajtás a Nemeskúti út felől történik, ahol az A lépcsőház található. A terület déli oldalán helyezkedik el a B-C lépcsőház épülete. Az utcáról a mélygarázs szintjére fordulhatunk be, ahonnan a feljutás a földszintre és emeletekre lépcsővel illetve lifttel biztosított.

Helyszínrajz Google térképért kattintson a képre
helyszinrajz  terkep-kicsi