A Napraforgó Lakópark tervezésekor kifejezett figyelmet fordítottunk arra, hogy olyan megoldásokat és előnyöket tudjunk kínálni Önnek, melyek értéket jelenthetnek és amelyeket más lakóparkban nem, vagy ilyen formában nem talál meg.

Napfényes lakások: a Napraforgó Lakóparkot a napra forgattuk. Olyan épületformát alakítottunk ki, mellyel a ház szinte összes nappalija és terasza, erkélye déli illetve nyugati, természetes megvilágítást kap. Ezáltal lakásaink napfényesek, világosak, élhetőek és szerethetőek. Nappalijaink ideális élettere a közösségi, családi életnek, természetes fényei miatt mindig kellemes hely. C lépcsőházunk lakásai déli napfényt kapnak, mely által késő délelőttől késő délutánig fényben úsznak. B és A lépcsőházunk nagy része nyugati fényt kap, mely kora délutántól világítja meg a közösségi élet helyszínét egészen kora estig biztosítva a kellemes környezetet.


tagas-teraszTágas teraszok: a szokásoktól eltérően, a lakóparkban nagy méretű, élhető és jól berendezhető teraszokat terveztünk lakásainkhoz. Egyszobás lakásainkhoz 7,5 m2, többszobás lakásainkhoz 10 m2 alapterületű, lakásonként 2,5 m mélységű teraszokat építünk. Teraszainkra kényelmesen kitehetőek 4-6 személyes ebédlő, vacsorázó asztalok mellett elférnek egyéb kültéri bútorok, napágyak, kis asztalok, hinták. Egy olyan jól használható napfényes, világos kültéri közösségi hely alakítható ki, ahol a közös étkezésektől, a pihenés és regenerálódás helyszínén át alkalmas a nagy családi eseményekre és vendégek, barátok fogadására is.


Hangulatos belső kert: A Napraforgó Lakópark házai egy olyan füvesített belső kertet fognak közre, mely mentes az utca zajától, a forgalomtól, a szálló portól. Itt a szülőknek nem kell félnie a kiguruló labdától, a dudáló autóktól. A kert kellemes privát érzést nyújt a lakóknak, a zöldesítésnek köszönhetően természetes környezetet teremt. A kertben játszóteret építünk csúszdával, hintával, homokozóval a gyerekeknek és padokkal vesszük körbe azért, hogy a szülők kényelmesen vigyázhassanak rájuk. A földszinti lakásokból nyíló privát kertek magánszférát biztosítanak az ott lakóknak, mégis egyszerűen és kényelmesen kiléphetnek kertjeikből a közösségi térbe.


Utcafront mentes nappalik és teraszok: a lakások teraszai és nappali helyiségei kivétel nélkül elkerülik az utcafrontot. Nem kell számolni azzal, hogy teraszunk alatt jár el az utca forgalma, hogy felszáll a por, jön a zaj. Nem kell arra figyelnünk, hogy mikor szellőztessünk, üljünk ki ebédelni, vacsorázni. Kilátásunk csendes, zöldre néző és nyugodt lesz. Azok a lakásaink pedig, melyek nem a belső kertre néznek, szintén elkerülik az utcát és szomszédos épületek hiányában egészen messze elnyúló kilátást biztosítanak.