biztonsag_pic1A Napraforgó Lakópark fejlesztését egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás végzi. A vállalkozások mögött azonban mindig emberek állnak. Családban együtt dolgozó magán emberekként fontosnak tartjuk az emberközelséget, a rugalmas hozzáállást és a lakóparkra való maximális koncentrálást. Ön szerződést kötni, lakást venni mindig a tulajdonostól fog.

Tisztában vagyunk ugyanakkor azzal, hogy sokakban bizalmatlanságot szülnek kisebb ingatlanfejlesztő cégek.

A projekt értékesítési, pénzügyi és kivitelezési konstrukciójának kialakítása során éppen ezért mindvégig azt tartottuk szem előtt, hogy Ön biztonságban érezhesse magát. Olyan biztosítékokat igyekszünk nyújtani, mely megnyugtató választ tud Önnek adni mind a kivitelezés financiális, mind minőségi kérdéseire annak érdekében, hogy Ön a lakásába fektetett összegét biztonságban tudhassa és garantáltan olyan lakást kapjon, ami elvárható és melyre ígéretet kap tőlünk.

Banki projektfinanszírozás

A lakópark pénzügyi háttere projektfinanszírozáson keresztül lesz biztosítva. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a projektet finanszírozó pénzintézet, bank az előre rögzített szerződési feltételek szerint és az építkezés megkezdését követően biztosítja a kivitelezéshez és járulékos költségekhez szükséges pénzügyi fedezetet. Így nem fordulhat elő az a helyzet, hogy az Ön által befizetett összegekből finanszírozzuk az építkezés egyes szakaszait, illetve az sem, hogy kivitelezés során az anyagiak és új befizetők hiányában leálljon az építkezés. Az Ön által befizetett foglalók ügyvédi letétbe kerülnek, ahonnan az építkezés megkezdésekor közvetlenül kerülnek a zárolt banki bankszámlára, tehát mi először a befizetett összegekkel az épület kulcsrakész átadásakor találkozunk.

Professzionális kivitelezés

A rendkívül szigorú banki követelmények következtében az építkezés kötelezően olyan generálkivitelező, fővállalkozó valósíthatja meg, mely sok évnyi iparági referenciával és tapasztalattal rendelkezik, ami garancia a kivitelezés minőségére A fővállalkozó felelős a projekt építőipari kivitelezéséért, így nem fordulhat elő az a helyzet, hogy a különböző munkarészekért felelős cégek egymásra mutogatnak és várnak, ami lassítja a kivitelezés tempóját és rontja a minőségét. A felelősségi kör egy kézben összpontosul, ezért a garanciális időszakban sem fordulhat elő, hogy a garanciális javítások a jól elhatárolt felelősségi körök hiányában elhúzódnak vagy elmaradnak.

Nagy értékű projektcég

Az társasház építési szokásoknak megfelelően a projekt fejlesztését a kifejezetten erre a célra létrehozott projektcég végzi. Ez általában egyrészt szerencsés, mert nem fordulhat elő, hogy korábbi peres ügyek, tartozások nehezítsék a lakópark felépítését. Másrészt bizalmatlanságra is okot adhat egy minimális alaptőkével létrehozott új cég. Éppen emiatt mi a projekt fejlesztését végző céget kifejezetten magas alaptőkével hoztuk létre annak érdekében, hogy a lakópark hitelességét pénzügyileg is megalapozzuk.